Het maakte mij zo blij.

Tien uur. De bezorger van de boodschappendienst staat voor de deur. Ze heeft alle boodschappen al voor de deur gezet. Als ze aan belt kijkt een vrolijk en open gezicht mij door het raam in de deur aan.

 Ik word gelijk vrolijk. Ik open de deur en een vrolijk goedemorgen komt mij tegemoet. Ik zet de retour spullen op de container naast de voordeur. Zo kan ze het gemakkelijk pakken en bekijken.

Maar dan zegt ze iets waar ik zo blij van word. Mevrouw wat draagt u gave ringen! Ik word zo blij. Mensen die mij kennen weten dat ik de zilversplints nodig heb maar verafschuw. Ik wil gewoon een leuke ring dragen. En in mijn beleving kan dat er niet ook nog eens bij. Te veel, te vol en te over de top roep ik dan standaard. Al is het stiekem wel mijn droom. Weer leuke ringen kunnen dragen. De dag ik dat ik mijn splints kreeg zijn ze in een bakje beland dat ik ver heb weggestopt. Voor mijn gevoel het einde van dat tijdperk.

Maar de opmerking van de bezorger maakte mij zo blij. Niet iedereen ziet de splints zo als ik.  Daar ben ik me van bewust. Maar ze zijn dus best gaaf en stoer.

Hoe een kleine opmerking je dag goed kan laten starten.

Lieve bezorger bedankt voor je lieve en gemeende opmerking.

Liefs Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s