Donderdag wasdag met hindernissen.

Donderdag wasdag.

Op donderdag start mijn dag altijd iets anders. Ik start niet met koffie maar met een spuit in mijn been.

Na een drukke werk week die voor mij eindigt op de woensdag. Ben ik kapot….

Nu zullen sommigen denken maar je werkt maat 2,5 dag. Dus stel je niet aan. Nou lieverds hier ga ik dus niet meer op in. Lees een klein stukje over de gevolgen van Addison Biermer en je weet het.

Maar gisteren was het wel erger als normaal. Thuis gekomen was de vermoeidheid enorm. Voor mezelf sta ik het pas toe om dat thuis te voelen denk ik. Ik klap gewoon in als ik de voordeur voorbij ben. Dan vind ik het knopje het mag nu en de schakelaar gaat in eens om.

Eerder op de dag had mijn dochter gevraagd om foto’s te maken voor haar project aan de universiteit. Super leuk en enthousiast had ik natuurlijk JA geroepen via de app. Want foto’s maken is zo leuk en dan voor de je eigen dochter is nog leuker. Maar het was een struggle. Eigenlijk gewoon te moe om te doen wat ik zo leuk vind. Na alle foto’s naar tevredenheid op de computer van dochter te hebben staan nog even gedoucht om dan letterlijk in mijn bed te storten. Kortom ik voelde mij niet helemaal toppie.

Maar na de b12 injectie van vanmorgen moet het weer een beetje aantrekken in de komende dagen.

Verder  bestaat mijn dag uit het normale. De donderdag wasdag is weer volop aan het draaien. Ik heb al een verjaardags cadeautje besteld. Mijn eerste kopje koffie is op.

Verder kreeg ik van de week een bon van mijn werkgever. Heel blij mee en ik ga dan zo eens kijken wat ik met deze bon kan doen. Een verrassing waar ik heel blij mee ben. Het geeft toch aan dat er waardering is voor wat we doen. Zeker in deze periode van Covid en lockdown met mensen die zich niet altijd even prettig voelen en anders gedragen is dat fijn. Daarna ga ik even bijtanken. Uurtje plat om vervolgens mijn donderdag wasdag tot een goed einde te kunnen brengen. Want natuurlijk moet iedereen ondanks de lockdown van mij netjes gekleed achter zijn computer zitten. Schoon en fris als of het een normale werkdag is. Om zo in de avond toch een beetje het ik ben klaar en relax gevoel te hebben.

Krijgen jullie ook waardering van je werkgever voor je inzet in deze tijd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s