Drink genoeg water.

Ja klinkt goed zou je zeggen. Drink genoeg water. Maar niet voor iedereen valt dit echt mee. Dagen lang moet ik mij zetten tot ├╝berhaupt drinken. Want eigenlijk heb ik nooit dorst. Voor sommigen misschien vreemd maar zin in drinken heb ik eigenlijk nooit.

Dus is drinken voor mij een must. Iets wat niet van zelf gaat. Wat ik mezelf opleg of door anderen aangereikt krijg. Water vind ik niet zo lekker, en gaat dus ook minder gemakkelijk. ik probeer het mezelf gemakkelijker te maken met mooie bekers, handige flessen en nu ook lekkere smaken.

Op Instagram kwam ik een aantal keren de advertentie van Waterdrop tegen. Het zelfde aantal keren scrolde ik er ook gewoon voorbij. Maar deze keer viel mijn oog op iets anders. Microtea laat ik nu wel gek zijn op iets warms in deze koudere tijden. Schertst mijn verbazing kan ik de waterdrops in een keer mee bestellen.

Je raad het al ik stond weer voor een keuze stress. Welke smaken ga ik proberen. Na even zoeken zag ik de test pakketten. Keuze moment voorbij. Deze gingen in het winkelmandje. Helaas was de tumbler die ik uit koos uitverkocht. Het leek me zo fijn om het me te kunnen nemen als ik een wandeling ga maken. Want he mijn favoriete chocomelk tentje is nu natuurlijk gesloten.

Na het afrekenen ga je er van uit dat je bestelling snel komt. Dezelfde avond kreeg ik al een bericht met track and trace. Maar de volgende dag geen pakket. De dagen daarna ook niet. Meer dan een week moest deze ongeduldige dame wachten op haar bestelling. En nee dat lag niet aan de post, want het pakket was gewoon nog steeds niet bij hun binnen gekomen. Jammer met een berichtje van de kant van Waterdrop was wachten niet zo erg geweest. Maar een track and trace maakt mij nu eenmaal erg blij.

Maar toen ze er eindelijk waren begon mijn zoek tocht naar de fijnste smaak. Ik kookte mijn water en hup en in mijn beker. Het blokje erbij en met een beetje bruisen was dit in no time opgelost. Een heerlijk ruikende beker gekleurde vloeistof stond voor mij klaar.

Heerlijk met een niet te sterke smaak dronk ik kop een leeg. In de dagen daarna volgden ook de andere smaken. En nu heb ik weer keuze stress want ze zijn allemaal lekker op hun tijd. De fuit fusion en de white blossom zijn milder van smaak. De oriental spice is een stukje pittiger. Kortom voor mij maakt dit het wel wat gemakkelijker.

Binnenkort maar eens de Waterdrop tester aanpakken.

Heel kort samengevat de microtea bevalt mij prima. De levertijd is lang. Wil je zelf bestellen houd hier dan rekening mee.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s