Aloë vera Gelly

Ten einde raad. Werkelijk het klinkt erg dramatisch maar ik voelde me gewoon vreselijk. Op mijn werk hebben wij gelukkig de goed beschermende mondmaskers. Super fijn want je voelt je goed beschermt. En wees eerlijk wie wil dat nu niet. So far so good zul je denken en ik ben het helemaal met je eens.

Maar na een paar dagen begon de uitslag die ik aan het einde van een werkdag had om te slaan in open wondjes en bulten in mijn gezicht. Ja echt bulten want bultjes kun je het niet meer noemen. In het begin voel je het maar na een paar dagen doet het gewoon echt vreselijk pijn. Mijn gezicht bewegen, praten, lachen alles deed pijn en zorgde er voor dat er weer wat “open” ging waar door vocht en bloed over mijn gezicht liepen. Nu klinkt dit al onsmakelijk maar in het echt was het gewoon ook onsmakelijk. Het gevoel dat iedereen naar je kijkt als je de winkel in gaat om boodschappen te doen. Vreselijk! Een voordeel op mijn werk zag geen van de patiënten het heel goed want de beschermingsmiddelen onttrokken de plekken aan het zicht. Gezien ik veel met kinderen werk is dat toch een dingetje vind ik persoonlijk.

Maar goed ik ging dus aan de slag met de door mij weer eens ruim ingeslagen cremes en smeer middelen. In no time puilde de kast weer uit. Maar niets hielp echt afdoende of zorgde voor meer pijn en grotere plekken in mijn gezicht. Sommige zalven geschikt voor de gevoelige huid zorgden voor in de ogen springende tranen. Prikken gewoon niet meer fijn.

En dan komt erg iemand met weer een enorm goed middel wat ongetwijfeld zal helpen. Na in de avond toch eens op internet te hebben gezocht. Besluit ik dit als laatste middel te bestellen. Inmiddels vallen de potjes namelijk de kast uit en gaat mijn salaris er voor een groot deel aan op. Nu heb ik een flink bedrag over voor een wondermiddel maar dat zat er nog steeds niet tussen.

Om een heel lang verhaal korter te maken. Ik herinnerde mij een collega webshophoudster die deze producten in haar shop heeft staan. Dus de stoute schoenen aan en een berichtje gestuurd. Ik kreeg een link voor meer informatie. Die las ik vluchtig en bestelde het product. Twee dagen later was mijn pakketje al in huis. Positief denken over een gel? NEhh, dat zat er voor mij even niet meer in. Dus in een best chagrijnige bui opende ik de tube en smeerde een minimale hoeveelheid in mijn hals. Op de rand waar de kapjes eindigen deed het veel pijn dus ach kwaad kon het niet dacht ik. Wat schertst mijn verbazing ongeveer 10 minuten later ik voelde geen extra pijn, prikkend gevoel of wat je kunt bedenken. Dus weer een beetje meer van mijn huid ingesmeerd. Tot mijn verbazing geen verkeerde reactie in de zin van prikken of branderig gevoel.

Nu ben ik twee weken verder. Elke dag smeer ik mijn gezicht in met de aloë vera gelly. Ik heb veel minder open wondjes in mijn gezicht. En dit ziet er een stuk fijner uit. Maar voor mij is het zo’n verademing niet het constante branderige gevoel in mijn gezicht en hals te hebben. Kort om top product dat ik zeker weer zal bestellen en gebruiken.

Ik heb deze zelf gekocht. Dus dit blog is geen volledig no spon.

Wel wil ik een linkje toevoegen naar de shop waar ik de gelly bestelde. Aan jou om er op te klikken of niet. Klik hier voor de link

Even wat weetjes over de Aloë vera gelly:

Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabiliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Ingrediënten:
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid, Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.

p.s.

Ik gebruikte de gelly ook op mijn zonne eczeem plekjes. Heerlijk een echte aanrader.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s