Warmte maskers

Een tijdje geleden kreeg ik een set verwarmende oogmaskers van Megrhythm.

verwarmende oogmaskers

Sceptisch als ik ben in verband met mijn altijd roet in het eten gooiende allergieën, besloot ik er toch een te proberen. Na een werk dag die extreem druk was geweest was ik best kapot. Had ik een beetje hoofdpijn en wilde ik nog een veel doen maar kwam er niet echt toe.

Na mij van de bank af te hebben gesleept en gedoucht. Installeerde ik mij heerlijk in mijn bed met de verpakkingen in mijn handen. Nu kwam het kies moment. Welke ging ik het eerste proberen.

Voorzichtig als altijd koos ik voor de roze niet geparfumeerde variant. Ik haalde het uit de verpakkingen deed het masker op. Rustig achteroverleunend tegen mijn kussen kon het genieten beginnen.

Langzaam werd het masker warm. Zeker niet heet maar zeer aangenaam. Na een tijdje voelde ik de spanning in mijn gezicht wat weg zakken. Een soort van weldadige warmte op en rond mijn ogen zorgde voor ontspanning. Niet slaperig maar juist een kleine oppepper maakte zich van mij meester. Ik voelde me een stukje beter nadat het masker weer was afgekoeld zo’n 20 minuten later.

In de weken daarna heb ik de varianten lavendel en citrus ook geprobeerd. Beiden heerlijke geuren. Niet overdadig maar subtiel.

En voor mij heerlijk, ik kreeg geen last van mijn allergieën.

Dus ik ga ze weer aanschaffen.

Megrhythm en kruidvat super bedankt dat ik deze maskers mocht proberen. Voor mij zeker na een drukke dienst heerlijk om te relaxen. Ik kom ze zeker weer aanschaffen in een van jullie winkels.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s