Geen vliegen op mijn koekjes

Lekker even scrollen door Instagram. iets wat ik zondag ochtend best vaak even doe.

Heerlijk liggend nog in mijn bed kom ik iets tegen wat mijn geschikt lijkt voor het eten en lekker koffie drinken buiten.

Vreselijk vind ik het en jullie waarschijnlijk ook. Vliegen en ongedierte op mijn koekjes of mijn hapjes.

Maar goed even terug naar mijn scroll avontuur. Ik zie ineens dit mandje voor bij komen. Totaal verliefd op het mandje en zijn functie bestel ik hem. Heel de week wacht ik in spanning af. De post heeft wat extra tijd nodig. Maar dan is hij er eindelijk.

Ik kom uit mijn werk en maak gelijk de doos open. En het overtreft mijn verwachtingen. Het mandje is nog mooier dan verwacht. Ik wil een foto maken maar kan het niet over mijn hart verkrijgen er zo de koekjes in te leggen. een passende servet heb ik niet echt maar he knies oor die daar op let.

Dit super leuke en handige mandje vond ik bij touch of Bali. kijk snel eens op hun site zulke mooie spulletjes. En nee niet gesponsord gewoon zelf aangeschaft en weer eens een blij ei.

Liefs Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s