Weer een jaartje ouder.

Pas geleden vierde ik alweer mijn 35e verjaardag. Die vier ik namelijk al heel wat jaren elke jaar weer. Niet dat ik mij schaam voor mijn leeftijd. Absoluut niet. Maar ik vind het gewoon niet zo belangrijk. Je bent zo oud als je je voelt. Ik weet het lekker cliché. Maar gezondheid is belangrijker dan leeftijd.

Mijn dag begon met een heerlijk ontbijt op bed. En een mooie cadeaubon van mijn man. Super blij we gaan een Inductie plaat uitzoeken en onze gaskookplaat vervangen. Helemaal happy de peppie.

Daarna ging ik met mijn ouders even lunchen. We hebben een locatie waar we altijd heel graag naar toe gaan. Vaders met een uitsmijter op zijn bord en glunderende ogen. Mams en ik heerlijk aan de tosti. Een keer zondigen moet kunnen. Maar we zetten er een heerlijke kop verse munt thee tegen over.

Dan maar ik nog even wat bestellingen klaar en doe een ritje naar de post. Wandel in de plumpende regen een eind met de hond. Maar die grapjas wilde liever weer naar huis. Probeerde elke zij straat te nemen richting een droge comfortabel warme mand. 😀 Deze keer snap ik dat prima want inmiddels loopt het water in mijn schoenen.

Dan zit ik even gezellig met manlief wat te drinken. De kinderen zijn geen van beiden thuis en een komt pas laat thuis dus. Wat gaan we doen met het eten. We besluiten boodschappen te gaan doen. Na even dralen stappen we in de auto. Maar hé wat is dit nu. Onderweg naar de winkel slaan we ineens af naar het station. Wat nu? Helemaal blij want onze zoon komt speciaal voor mij een avond thuis. En wat denk je? Goed en wel thuis staat ook mijn dochter met een big smile gewoon voor de deur. Niks naar de lecture van vanavond. We zijn dus in eens met zijn vieren thuis. Mensen wat een rijkdom.

We eten gezellig samen thuis het eten wat mijn man eerder had gekocht en verstopt thuis. Dus mega verassing. Als cadeau krijg ik nog prachtige oorbellen en het Picture perfect boek. Dan komt ook nog het besluit dat we in het weekend gezellig uit eten gaan.

Hoe blij ik ook ben met al mijn cadeau’s het heerlijke kneuterige met elkaar aan tafel op mijn verjaardag was geweldig en stiekem het mooiste cadeau wat ik kon krijgen.

Liefs Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s