Bling bling….

Ik mocht in de webshops van DeJo’s Danceworld en Monochrome and More nog meer uit de prachtige collectie van CJ Creations plaatsen.

Wat zijn dit mooie sieraden. Ze zijn in eerste instantie bedoeld om mee te “pronken” tijdens danswedstrijden. De ballroom en latin danseressen kennen het natuurlijk. Veel bling! Maar dan wel de goede bling bling natuurlijk.

De sieraden die worden gemaakt door Christianne Jansen zijn van een goede kwaliteit. Ze gebruikt alleen echte swarovksi voor de danssieraden die ze maakt. De oorbellen en kettingen uit deze collectie worden geheel opgebouwd uit swarovski elements. Ronde stenen, ovale stenen, vierkante stenen overal maakt Christianne iets unieks van. De oorbellen en kettingen worden met de hand in elkaar gezet. En geloof me met de meeste zorg die je maar kunt bedenken.

Het bling effect is dan ook van hoog niveau en daar kan niemand om heen. In de verschillende kleuren swarovski elements maakt Christianne ook mooie creaties maar ik persoonlijk ben gek op de Crystal AB stenen. Alle kleuren lijken er in te zitten. En het schittert zo mooi in het lamp en dag licht.

Maar zijn de sieraden wel alleen voor dansers? Nou nee, persoonlijk vind ik van niet. De sieraden zijn erg geschikt voor een mooi feest waar eens lekker mag worden uitgepakt. Een gala waar je met een avondjurk gezien wilt worden. Dan hoort daar een mooi sieraad bij.

De vele mogelijkheden maken ook dat bruidjes de sieraden van CJ Creations met veel plezier zullen dragen, want op je trouwdag is toch alleen het beste goed genoeg. Wil je dan niet de mega bling bling die dansers gebruiken? Geen nood er is zo veel mogelijk. Ook iets minder bling is geen probleem.

Tevens kun je terecht voor betaalbare gouden en zilveren sieraden. Neem eens contact met Christianne op voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook in de webshops kijken voor een deel van de vele mogelijkheden.

Een bling bling dag toegewenst,

Liefs van mij…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s