Kerst kleding

Kerst kleding het is elk jaar weer een dingetje. Wat trek jij aan. Wat trek je de kinderen aan. Wat ga je doen met de kerst. Elk jaar komen deze vraag stukken terug.

Dit jaar kan ik je helpen met het maken van de moeilijke keuze. De shirtjes in de webshop van Monochrome and More heeft een mooie collectie kerst shirts. Hier in vind je een aantal kerst shirts die je eigenlijk alleen met de kerst en in de kerst periode kunt dragen. Denk hier bij aan het shirtje One Christmas. Maar er zijn ook een aantal shirt die je prima in heel de periode kunt dragen zoals het shirt You had me at presents. Dit shirt zou zelfs voor een verjaardag of ander cadeautjes moment geschikt zijn. Dit betekend dat het vaker te dragen is en je zo je geld beter kunt besteden. Het nieuwe snowman shirt kun je natuurlijk heel de koude periode dragen en is dan ook nu al een bestseller in de webshop.

In combinatie met een leuk broekje is een shirt natuurlijk altijd de bom!

Wil je liever de print op een sweater? Stuur me dan even een email en kijken we wat er mogelijk is.

Kortom voor elk budget is wel iets leuks te koop. Ik wens jullie allemaal een fijne periode van voor bereiding. Wil je hier bij wat minder stress?

Bestel dan je kerst shirt op tijd! Omdat ik het super vind dat je mijn blog hebt gelezen geef ik je een korting. Bestel in de webshop een kledingstuk uit de collectie tot en met 104 of de nieuwe voor en najaars collectie en krijg 20% korting op je bestelling. Ook de te leuke broekjes vallen hier onder. Bestel snel want de code is geldig tot 25 november 2019.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s