Hoe werkt MaM

Hoe werkt Monochrome and More? Waarom heb je geen grote voorraad van elk shirt?

Nou laat ik eens beginnen met ik heb er simpelweg geen plaats voor. Van de meest gangbare shirts heb ik bijna altijd de maten op voorraad. De Flex waar van de prints gemaakt worden heb ik ook altijd op voorraad. Het maken van de print doe ik zodra jullie bestelling bij mij binnen is. Is het shirt op voorraad dan kan ik het lekker snel naar je opsturen en hoef je echt geen 14 dagen te wachten. Is het shirt niet voorraad dan bestel ik het de eerst volgende keer mee en zal je bestelling dus iets langer duren.

Het grote voordeel voor jullie is dat ik flexibel blijf. Wil je de print net iets anders? Dan kan dat nog. En dat is fijn… De auto net de andere kant op of wil je een tekst juist niet recht op het shirt? Het kan allemaal nog veranderd worden.

Dus schrik niet van een eventuele levertijd. Het valt doorgaans reuze mee. Maar om even bij reuze te blijven. De keuze voor de klant blijft dus ook reuze.

Zit jou print er niet tussen? Dan stuur je me aan email berichtje en kijk ik wat ik voor je kan doen. Dus wat er niet is, kan nog komen.

Ik wens jullie heel veel plezier met shoppen en zie jullie bestellingen graag komen. Zo kan ik weer wat liefde steken in de kleding voor jullie kids.

Door dat ik verschillende betaal mogelijkheden aanbied in de webshop is er voor jou altijd een goede optie. Betaal je het liefst achteraf? Dat kan. Maar ook betalen met ideal is een optie.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s