Neeee, geen foto.

Geloven of niet ik sta eigenlijk nooit op foto’s. Mijn kinderen vinden dat ik om die reden hen ook niet mag fotograferen. Eigenlijk hebben ze gelijk. Maar waarom sta ik nooit op een foto.

Als kind moesten we altijd op de school foto. De eerste keer was ik nog enthousiast. Herinner me het als de dag van gisteren. Na een aantal jaren niet meer, zelfs het tegen overgestelde. Telkens hoorde ik opmerkingen als, nou als dit het dan is. En wat moet ik je nu weer eens aantrekken. Jullie begrijpen ook mijn moeder was nooit enthousiast over het resultaat.

Later in het leven lopen dingen anders. Ik draag een aantal maatjes meer. Kan moeilijk make-up verdragen door allerlei allergieën. Zie dames ook met maatje meer prachtig op foto’s staan en weet dat dit mij niet zal lukken. Perfecte kledingstijl, mooie make-up het perfect plaatje ik geloof er in mijn geval niet in.

Ben ik hier rouwig om? Nou nee…. Natuurlijk zou een mooie foto van mij een droom zijn. Maar hé zonder al die foto’s kan ik het ook vertellen. Waarom het horloge voor mij perfect is en bij mij past. De tas mij goed bevalt. Daar voor hoeven jullie niet naar een tas op mijn rug te kijken in een mooi plaatje. De tas op zich is goed genoeg.

Ik maak de foto’s met liefde van product tot portret. Maar dan wel van iemand anders dan mij zelf.

Wat vinden jullie? Zijn persoonlijke foto’s van een influencer of blogger Voor jou noodzaak?

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s