Yos bottle

Vandaag heerlijk gewandeld. Eerst naar een mooie plek gereden en toen met onze hond heerlijk gewandeld en op zoek naar mooie heide velden.

Wat is het dan fijn om water bij je te hebben. Ik ben goed voor zien. Buiten mijn waterfles neem ik ook altijd wat medicatie mee. En wat is het fijn om die gewoon in een pillendoosje aan het waterfles te klikken. Water en pillen bij de hand. En ja het oog wil ook wat dus de stylische Yos bottle bevalt mij prima.

Maar dan denk je ik gebruik geen medicijnen dus voor mij niet nodig. Maar het is ook handig om even een klein snoepje voor je kinderen in te doen. Geen gezeul met extra zakjes. Gewoon in je waterfles want die is toch altijd mee.

Verder ben ik erg blij met mijn waterfles omdat ik hier mee bijdraag aan kankeronderzoek. Op de site van de Yos bottle vind je hier meer over.

Vanaf vandaag vind je de waterfles met pillendoos dan ook in de webshop van Monochrome and More onder kopje Yos bottle.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s