Strijkapplicaties zijn een feestje !

Onze eerste strijkapplicatie romper kregen wij cadeau, een unieke romper met haar naam. Jaydee jelizah wat was ik trots.

Toen begon dus mijn liefde al voor dit soort kleding, naast dat ze dus shirtjes verslijt alsof het niks is. Vond ik het ook wel heel leuk om unieke shirtjes te hebben.

Ik liep als moeder veel aan tegen shirtjes in de grote namen winkels die het allemaal net niet waren. Of zulke gekke prijzen dat ik dacht nee laat maar, want ik weet niet hoe het zit met jou kindje(s). Maar de mijne weet nog met een droge boterham een vlek te creƫren in haar kleding.

Naast dat je dus met een strijkapplicatie een vlek kan coveren. En het shirtje gewoon weer aankan. Kan je dus ook hele stoere, unieke eigen tekst verzinnen en die laten afdrukken. Ik hou zelf van de oldskool stoere urban look. En, ja dat is er dus bijna niet in de Nederlandse winkels. Voor al voor meiden is het vaak super zoet. Niks verkeerds mee op zijn tijd. Staat der ook hartstikke leuk. Maar ik hou van af en toe een statement shirt. Of een stoere rug tas beplakt met eigen naam.

Je kan het zo gek niet bedenken of het kan dus met een strijkapplicatie. Zo had ik Karin gevraagd van monochrome and more of ze misschien project muur sticker wou proberen met mij. Ik had iets in mijn hoofd en ze gaat kijken of het mogelijk is. Dus waslijst aan dino soorten en kleur en zij maakt het voor je. Met een enorme stoere pink muur als resultaat. Een resultaat die ik in een stenen winkel niet had kunnen shoppen. Vooral niet de kleuren die ik in mijn hoofd had.

Ook heb ik al meerdere malen mijn wens doorgegeven met der shirtjes. Zoals haar dino shirtje, precies zoals zij is. Helaas is er in Nederland weinig te bestellen aan girly dino shirtjes. Je kan er voor kiezen om bij een stenen winkel jongens kleding te halen. Maar dat is het dan ook net niet zeg maar. Ik zag een Amerikaanse winkel met een stoere girly dino shirt. En moest hem hebben! Helaas verzendkosten naar Nederland. Niet betaalbaar. Ik stelde monochrome and more de vraag of ze dit kon? Om het wel altijd uniek te houden heeft zij hem iets aangepast. En het resultaat is geweldig. Ik heb er met dit shirt voor gekozen om zelf een shirtje te kopen bij de zeeman en de strijkapplicatie bij haar besteld. Dan heb Je dus voor maar 7,50 een super gaaf shirtje.

Bij elke strijkapplicatie zit een klein stappenplan die je stap voor stap meeneemt in het proces. Zolang je die goed opvolgt kan het bijna niet misgaan! Je kan er ook voor kiezen om een standaard shirtje te shoppen bij M.A.M. dan doet zij het voor je met de pers. Dan komt je unieke zelf gemaakte shirtje al binnen hebben voor 19,99 inclusief verzendkosten.

Twinning shirtjes, rompertjes , shirtjes, slabbetjes, raamstickers, muurstickers alles is mogelijk. Voor jezelf of juist voor dat ene unieke kraamcadeau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s