My secret plan

My sercret plan to rule the world. Dit notitie boekje kocht ik met een heleboel bedoelingen. Maar met als hoofd doel. Hoe pak ik mijn blog aan.

Ik wil er graag meer mee dan ik nu doe. Ik vind het leuk om dingen uit het dagelijks leven te schrijven. Met mijn hobby fotografie kan ik dat mooi combineren.

Maar ik ben dan weer niet van de perfect gestylde foto’s en perfecte verhaaltjes. Voor mij is dat niet het echte leven. Niet alles is perfect. Ik ben niet perfect en de wereld om mij heen ook niet.

Dat betekend niet dat er alleen maar ellende in mijn omgeving is en ook niet dat alles perfect is. Alles er tussen in is volgens mij meer de waarheid. Het gevoel van de een is niet het gevoel van de ander. En iedereen interpreteert een verhaal anders.

Daarom wil ik ook anderen de mogelijkheid geven mee te schrijven op mijn blog pagina Als gast blogger.

Over van alles en nog wat. Je perfecte bevalling of juist niet. Je fijne dagcrème. De problemen met het afvallen of juist aankomen. De kinderen en alles wat daar bij komt kijken. Maar denk ook eens aan jou favoriete sport en de dingen die daar bij horen. Je hobby, je creatieve kant. Alles kan en mag aan bod komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s