Capitola watches

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Capitola. Ze waren op zoek naar ambassadeur voor hun merk in Nederland. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Ik ben gek op mooie horloges en na een kijkje op de site van Capitola Watches ging al snel over stag.

Ik bestelde een mooi horloge en wachtte geduldig af. Na wat tijd was het dan zo ver. Mijn horloge kwam binnen. Verzonden vanuit Spanje in een paar dagen bij mij thuis.

Ik maakte de envelop open en daar was het prachtige doosje waar in mijn horloge zat. Een mooi zeer stevig doosje dat de verzending goed kan doorstaan. Maak je dit doosje open dan zie je dat het horloge ook keurig opgeborgen zit in een foam achtige voor gevormde bodem. Goed klem tegen eventuele beschadigingen bij transport. Iets wat mij altijd een goedgevoel geeft.

Nog blijer werd ik na het uitpakken. De handig verstelbare band gaf mij in no time de goede maat en was het horloge draag klaar. Vaak moet ik gaatjes in het bandje maken. Maar met deze band is dat niet nodig. Voor mij dus ideaal.

Op de site van Capitola Watches vind je zo wel dames als heren modellen. En in beide varianten een enorme keuze. En verschillende maten horloges voor dames en heren.

Omdat ik zo gek ben op horloges en jullie allemaal zo’n mooi horloge gun, heb ik een korting code voor jullie bedongen. Dus gebruik bij het afrekenen de code “karinsblogs” en krijg maar liefst 15% korting op je bestelling.

Hier een link naar het horloge dat ik bestelde. En ik ben er verlieft op. Maar…. Ze hebben er heel veel dus neem een kijkje op hun website.

Als je een bestelling plaatst vergeet dan de code karinsblogs niet. Scheelt je toch 15% korting. En dat is niet mis….

Liefs,

van mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s