Moederdag cadeau

Voor moederdag wil ik dit jaar eens iets anders. Niet een bosje bloemen al weet ik dat mijn moeder dat prima vind en ze er echt blij mee is. Nee dit jaar moest het iets anders worden.

Ik kwam op Instagram al heel lang de leuke poppetjes van hout tegen. Erg leuk en in veel gepersonaliseerde varianten te verkrijgen. Op eens viel mijn oog op een mooie gepersonaliseerde sleutelhanger. Ik wist meteen dit gaat het worden. Een appje naar Doll van Joyce via Instagram en mijn bestelling was geplaatst.

Via de app kon ik veel door geven wat wil ik wel en wat niet. Wat voor kleur haar heeft mijn moeder. Van wat voor kleding houd ze. Ik wilde graag de voorletters van haar kleinkinderen in de sleutelhanger verwerken en verder geen extra dingen. Lekker neutraal. Mijn moeder is niet van de “poespas” zo als ze zelf zegt…..

Erg blij met het resultaat. Ik kan niet wachten tot moederdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s