De Panda’s

Het koude weer is een feit en alle klachten die daar voor mij bij horen ook.

De pijnlijk droge huid rondom mijn ogen. Rood, schraal en zo droog dat de huis gewoon de hele dag pijn doet. Heel veel potjes en middeltjes geprobeerd maar helaas het wonder is niet geschied. Al helpt alles een beetje en ben ik daar al erg blij mee.

Bij mijn vraag op Instagram zei iemand ga eens naar de panda collectie van Tonymoly en kijk of dit iets voor je kan zijn. En ja hoor ik nieuwsgierig als ik ben ging een kijkje nemen op hun site. Ten eerste een mooie site. Er liep een panda door het beeld en ja, wie houd er nu niet van een panda. Maar daar kwam ik niet voor en ging verder zoeken.

Bij de panda producten aangekomen ging ik overstag. Het verhaaltje leek te kloppen en ik had goede recensies gelezen over de Koreaanse verzorgingslijn. Ik bestelde meteen een panda cool eye stick en nam er een handcrème bij.

Na een voor mij te lange wachttijd, kwamen de producten aan. Wat mij meteen op viel was de super leuke verpakking. Staat gewoon leuk in de badkamer of op de toilet tafel.

De oog stick ruikt heerlijk niet overdadig en ik heb geen last van de geur. Heel voorzichtig ben ik begonnen met gebruiken van de stick. Door mijn vele allergieën ben ik altijd erg huiverig. In dit geval totaal onterecht. Het voelt heerlijk aan. Bijt niet op mijn huid en trekt snel in. Na drie dagen gebruiken was ik mijn extreem gevoelige huid al een heel stuk kwijt. Zelfs met de vorst periode ging het voor mijn doen buitengewoon goed.

Hier door ben ik ook de door mij gekochte handcrème gaan gebruiken. Ook hier eerst weer minimaal. Maar al snel ging ik ook mijn droge ellebogen er mee insmeren. Heerlijk! Wonderen bestaan niet. Maar voor mij een heerlijke set producten.

Deze producten heb ik zelf aangeschaft en zijn dus niet gesponsord.

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s