Sieraden maken het af….

Sieraden maken je outfit af. Of het nu gaat om de bruids outfit of je dagelijkse outfit.

Mooie sieraden maken het net even iets mooier en uitdagender. Vaak denk je aan grote opvallende sieraden. Dat is natuurlijk prachtig! Zeker als bruid of danser. De sieraden lijn van CJ Creations is hier voor zeer geschikt. Er zijn zeer opvallende sieraden voor de danssport waar zowel de ballroom als de latin danseres zeer blij van word.

Oorbel in clip vorm. Opgewerkt met Swarovski Elements in Crystal AB
Ketting opgewerkt met Swarovski Elements in Crystal AB. zeer geschikt voor de danssport.

Maar denk ook eens aan je bruiloft. Wil je lekker uitpakken met de mooiste sieraden? Dan heeft CJ Creations ook hier voor een prachtige collectie. Zelfs de ringen kun je bij haar naar eigen wens laten maken.

Alle sieraden uit deze lijn zijn opgewerkt met Swarovski Elements. Ze worden met de hand gemaakt en elk sieraad is uniek. Je kunt zelfs je sieraden naar eigen smaak laten ontwerpen. Dus wil jij voor je bruiloft of bij je dans costuum het ideale sieraad laten maken? Neem dan contact op met Christianne van CJ Creations. Dit doe je gemakkelijk via haar facebook pagina.

Natuurlijk heeft ze ook een mooie lijn voor de dagelijks te dragen sieraden.

En wat dacht u van een feest waarbij u even lekker mag uitpakken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s