midlifecrisis

206cc in het bos

Ja ja, Daar is hij dan de midlifecrisis. Dat is wat veel mensen denken als ze mij in een cabriolet met het “dak er af” zien rond rijden. Genietend met de wind in mijn haren. Het zonnetje in mijn gezicht. Al is dat laatste tijdens het rijden zelf wel eens wat lastiger :).

Maar is dit wel een midlifecrisis? Nou ik denk van niet. Het is er in mijn geval gewoon niet eerder van gekomen. Al lang was het een stille wens. Heerlijk leek het mij…. Lekker rond rijden, geniet van alles wat je ziet. De een wil een motor de andere een auto.

Maar ach wat maakt het uit. Wat een ieder er ook van vind ik geniet! Met een heel grote G. Lekker naar het bos dakje open en gaan met die banaan.

Ik en de cabrio, de cabrio en ik. Saampjes heerlijk op pad. En ach, zo wat als mensen denken dat het bij mijn leeftijd hoort. Ik geniet! Maar ook met de kap gesloten is het fijn om in de avonduurtjes even naar het bos te rijden. en zeg nou zelf is het geen plaatje?

 

206cc in het bos

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s