een fris gevoel…..

De deodorant die ik de laatste tijd heb gebruikt is de Rexona maximum protection.

Een paar dingetjes vielen mij op. Maar als eerste ben ik vooral erg blij met deze deo.

Hij houd mij droog zoals belooft op de verpakking. Heerlijk de frisse geur blijft de hele dag. Zelfs in de synthetische jasjes op mijn werk, die nog wel eens wat uitlokken, blijf ik oksel droog en fris. Dus HOERA voor deze deodorant. Geen lichaamsgeur en een droog gevoel.

Het aanbrengen is even een dingetje. Ik vind het doseren erg lastig. Voor ik het weet heb ik een aantal keren aan de knop gedraaid en is de crème massa een behoorlijk lastig te smeren hoeveelheid geworden die ook echt niet nodig is. Ik kan dus veel zuiniger gebruiken dan ik eerst deed. De applicator moet je liggen. Er zitten gaatjes boven in dus blijft er crème achter in die gaatjes vlak aan het oppervlak. Persoonlijk vind ik het geen probleem maar misschien een ander wel. De witte vlekken die achter blijven in mijn kleding vind ik niet fijn. Een oplossing hier voor zou dan ook erg welkom zijn.

Even kort samen gevat. Voor mij een goede deodorant met een frisse geur die mijn oksel goed droog houd. Het smeren moet je even onder de knie krijgen maar gaat dan prima. De dosering blijf ik wat lastig vinden maar dat is persoonlijk. Ik vind het een goede oplossing voor iemand die net even wat meer nodig heeft dan een simpel spuitbusje.

 

Tot een volgende test,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s