Hobby’s zijn belangrijk.

strijkapplicatie

Hobby’s zijn belangrijk! Zeker als je ziek bent en vaak moe. Je moet van elke therapeut aan de hobby.

Nu heb ik er een paar, fotograferen is een heel fijne hobby. Naar buiten stukje lopen en schieten maar. Ik doe dit met regelmaat en plaats de mooiste foto’s dan op mijn Instagram pagina.

Een andere hobby is het maken van strijkapplicaties die ik vervolgens als applicatie verkoop of pers op een shirtje en ook weer te koop is via mijn webshop.  Ik ben gek op de monochrome kleding uit mijn eigen shop, maar er sluipt steeds meer kleur in. Na een tijdje wennen vind ik dat zeker niet verkeerd.

Het is heerlijk om de strijkkapplicaties te maken. Het geeft rust en de foto’s van de trotse moeders, die ik vaak later mag krijgen, maken mij echt blij. Het zien dat iemand plezier heeft van wat jij hebt gemaakt is zo leuk….

Het nadeel is dat ik zelf geen kleine kinderen meer heb. Ik kan dus zelf niet genieten van de kleding die ik maak. Misschien daarom ook dat ik zo mega blij ben met de foto’s. De lieve moeders die in ruil voor artikelen voor mij de mooiste foto’s maken die ik vervolgens weer in mijn webshop mag plaatsen. Ik een mooie webwinkel, zij een artikel en een reden om vaak weer de camera te pakken.

De webshop is een welkome afleiding. Het levert zo veel plezier op. Bij elke order doe ik een dansje. weer een kindje in een shirtje dat door mijn strijkapplicatie is gepimpt of een shirt van mijn hand. Heerlijk vind ik het…..

Ik hoop dan ook nog heel veel dansjes te mogen doen…..

Bedankt alle lieve klanten, brand enthousiasts en brand reps.

 

 

 

Liefs ,

Karin

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s