Bloemencorso

In het eerste weekend van september ga ik vaak naar het bloemencorso. Deze keer voor het eerst met mijn nieuwe beste vriendin. Ze heet Nikon D5600. Niet het iemand veel zegt of zal doen. Maar ik ben erg blij met haar :).

Na even te hebben gezocht waar ik de “wagens” kon fotograferen ging ik aan de slag. Voor het eerst foto’s maken tijdens een bloemencorso. Wat was het lastig. Veel mensen overal waar je kunt kijken is iets te zien. Wat ga ik nu op dat kaartje in mijn camera zetten.

In de modus schieten wat leuk lijkt en thuis kijken wat er mag blijven en wat weg kan. Heerlijk wat heb ik mij vermaakt. En wat zitten er leuke plaatjes tussen…..

Mijn foto’s zijn niet perfect. Dat hoeft ook niet van mij. Het gaat om het beeld en wat het laat zien. Het plezier, het mooie uitzicht, soms verdriet of welke emotie dan ook. Kortom het leven.

 

 

Sta je op een van mijn foto’s? Dan ben je positief op gevallen. Wil je dit niet? stuur me een berichtje en ik verwijder de foto.

Zie je jezelf op een foto staan en wil je deze foto graag hebben? Stuur me een berichtje en ik stuur je de foto in groot formaat.

 

Volg mij op instagram voor meer leuke foto’s.

 

Voor nu weer liefs van mij en tot de volgende blog,

 

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s