Ik heb een vitamine b 12 te kort….

Sinds een paar jaar weet ik dat ik een vitamine b12 te kort heb. Ik ben een van de mensen die deze vitamine bij moet spuiten omdat het met een pilletje niet word opgenomen door mijn lichaam.

Wat kan een mens zich slecht voelen in de periode dat het niet ontdekt is en net ontdekt is. Met alle gevolgen van dien.

In de periodes dat ik mij heel slecht voelde kreeg ik het advies om te gaan schrijven. Dat heb ik gedaan. Angst is een van de dingen die bij een b12 te kort kunnen horen en ik durfde dan ook niet onder mijn eigen naam te schrijven.

Wel heb ik het toen geblogd en is het confronterend om terug te lezen. Toen was het heerlijk om van me af te schrijven. Voor mij hielp het dan ook echt. Misschien hebben jullie er iets aan. In elk geval leer je mij zo weer wat beter kennen.

Wel schrok ik dat de blogs begonnen in 2016. Dat is het kantelpunt van mijn gevecht dat ver daar voor al begon. Ik voelde mij altijd moe, een watten hoofd (ga hier naar meer uitleg). Maar jeetje wat gaat de tijd dus snel voor bij.

 

Lees hier mijn blogs over mijn vitamine b12 te kort periode

 

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s