Voor de een de hemel voor de ander….

Ik heb het over kleding kopen. Voor de een hemels voor de ander een pure hel. En dan denk je meteen, stel je niet zo aan.

Nou bij mij start het met een maatje meer. Dat is over het algemeen al niet zo gemakkelijk. Maar nu komt het!

Ik wil graag een nieuwe broek kopen. Zoals jullie eerder hebben gelezen (of niet maar dat kan hier en hier) is dat altijd een dingetje.

Door de zenuw beschadiging in mijn buik kan ik het niet verdragen als er iets drukt op mijn buik of  tegen mijn been. Best lastig…… Natuurlijk wil ik net als alle andere dames ook nog graag iets dat bij mij past en er leuk uitziet. Kortom tel uit je winst zeggen wij dan hier thuis.

Na ongeveer alle kleiding winkels bij ons te zijn langs gegaan, echt totaal klaar met passen want het is echt 37 graden buiten. Bedenk ik mij nog een winkel in te gaan en nog even snel te kijken.

Zie ik toch een leuke top. nou nog maar even passen was mijn idee. Dat liep iets anders. De verkoopster had op een drukke dag alle tijd voor mij. Ze begreep dat sommige broeken niet gingen. En kwam er gewoon met heel een ander model aan. Ze dramde niet, riep niet het wend wel (dat gebeurd helaas vaak). En vroeg toen ik zei dat de broek goed zat dood leuk aan mij, vind je hem ook leuk?

Nou is dat meestal geen optie voor mij. Ik trek aan wat past en fijn zit. Komt ze met andere broeken aan. Pas deze ook nog even want ik heb het gevoel dat je die niet mooi vind is haar stellige mededeling. En ze heeft gelijk! De tweede broek vind ik mooier en zit ook fijn. Daarna volgen er nog maar liefst 2 broeken die fijn zitten en ook nog eens mijn smaak en zelfs “modieus” zijn. Jeetje wat kan een mens daar toch blij mee zijn. Met een tas vol kleding verlaat ik de winkel. Zelfs een hoop kleding uit de uitverkoop waar ik nu eens niet de hoofdprijs voor betaal.

Dus lieve mevrouw bij Bonita in mijn woonplaats. Bedankt voor je hulp, ik kom zeker nog eens langs.

Broek
Deze heerlijk zittende broek kocht ik onder andere. Ja, de foto is verre van perfect. Nee, ik ben model en ga niet zelf op de foto :}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s